Anakan Cage, Broiler Chicken Cage, Unggas dipakani Machine - Hengyi
1

babagan awake dhewe

Shandong Hengyi Animal Husbandry Machinery CO., LTD. dumunung ing Longkou, kutha pesisir ayu ing Langkawi, Langkawi District, kang wis transportasi trep, wétan Langkawi, Langkawi kidul, cedhak port West Longkou, Dalian lor tengen sea.it punika èntitas industri teknologi kang nggabungke riset, Pabrik lan promotion.It mrodhuksi produk logam kayata kandang pitik, babi mundhakaken peralatan, peternakan machinery kewan, bathi panyimpenan online kadhemen lan ing, sing migunani banget ngalembana kedhaftar.

kok milih kita

  • We are Produsèn saka mesin peternakan kewan. ora company.We perdagangan manca duwe rega pabrik kang paling.
  • We kudu jinis lengkap peternakan kewan mesin peternakan machinery.The kewan ing pabrik kita bisa njamin gesang layanan saka limalas taun.
  • We kudu ora mung produk kualitas nanging uga layanan kualitas tinggi. kita bakal remen duwe kesempatan kanggo nyedhiyani sampeyan karo layanan puas.

Products Bintang

ndeleng kabeh produk

Case kita

ndeleng kabeh ngono

Enquiry Kanggo Pricelist

Contact Us

  • hy@hyxmjx.com
  • 0086-05358643377

Latest News

  • 09-05-2019
    There are many advantages to raising chickens in laying hen cages, which not only expands space utilization, but also reduces the chances of chickens being sick. At the same time, it is easy to implement mechanized ...
  • 08-30-2019
    Cage Layer Osteoporosis,CLO, also known as Cage Layer Fatigue CLF, is a common disease in high-yield cage laying hens in the late laying period. The direct result of osteoporosis is the loss of bone mass throughout t...
  • 08-29-2019
    Egg cage manufacturers believe that many chicken producers are currently limited by the management techniques and financial conditions. There is a widespread production and management phenomenon, which is characteri...