Anakan Cage, Broiler Chicken Cage, Unggas dipakani Machine - Hengyi
1

babagan awake dhewe

Shandong Hengyi Animal Husbandry Machinery CO., LTD. dumunung ing Longkou, kutha pesisir ayu ing Langkawi, Langkawi District, kang wis transportasi trep, wétan Langkawi, Langkawi kidul, cedhak port West Longkou, Dalian lor tengen sea.it punika èntitas industri teknologi kang nggabungke riset, Pabrik lan promotion.It mrodhuksi produk logam kayata kandang pitik, babi mundhakaken peralatan, peternakan machinery kewan, bathi panyimpenan online kadhemen lan ing, sing migunani banget ngalembana kedhaftar.

kok milih kita

  • We are Produsèn saka mesin peternakan kewan. ora company.We perdagangan manca duwe rega pabrik kang paling.
  • We kudu jinis lengkap peternakan kewan mesin peternakan machinery.The kewan ing pabrik kita bisa njamin gesang layanan saka limalas taun.
  • We kudu ora mung produk kualitas nanging uga layanan kualitas tinggi. kita bakal remen duwe kesempatan kanggo nyedhiyani sampeyan karo layanan puas.

Products Bintang

ndeleng kabeh produk

Case kita

ndeleng kabeh ngono

Enquiry Kanggo Pricelist

Hubungi Kita

  • hy@hyxmjx.com
  • 0086-05358643377

Warta Paling Anyar

  • 01-19-2022
    How to control the temperature in Egg chicken cage 1. Place (height and quantity) thermometers reasonably. In the standardized chicken house, the length and width of the chicken house are large, and the temperature in...
  • 01-11-2022
    What are the environmental requirements of Poultry Layer Cages farming? 1. Temperature   Chickens are small in size and have strong metabolism, so their body temperature is high. Therefore, if the chicken cage is clos...
  • 01-05-2022
    What are the purchase conditions and considerations of pig raising equipment? 1. The climate conditions in Asia are changeable: because the climate in Asia is changeable, it is experiencing various changes in natural...