Babagan awake dhewe

perusahaan

Shandong Hengyi Animal Husbandry Machinery CO., LTD. dumunung ing Longkou, kutha ayu pesisir ing Langkawi, Langkawi District, kang wis transportasi trep, wétan Langkawi, Langkawi kidul, cedhak port West Longkou, Dalian lor nyabrang segara. iku èntitas industri teknologi kang nggabungke riset, Pabrik lan promotion.It mrodhuksi produk logam kayata kandang pitik, babi mundhakaken peralatan, peternakan machinery kewan, bathi panyimpenan online kadhemen lan ing, sing migunani banget ngalembana kedhaftar.

Supaya kanggo cocog perlu pembangunan peternakan kewan, Himpunan peralatan mechanical otomatis diprodhuksi dening pabrik kita sadhar kontrol otomatis sistem dipakani, sistem ventilasi, ngombé banyu sistem, sistem dung lan nduweni ciri struktur cukup, stabil kinerja lan kuwat kekiatan.

Mesin peternakan kewan ing pabrik kita bisa njamin gesang layanan saka limalas years.In nggunakake gedhe farms ing donya, peralatan wis ngrambah asil apik. Kita tansah bakal menyang filsafat bisnis "kualitas kaslametané, reputasi kanggo pembangunan, manunggal lan kemajuan, inovasi dadi"

pabrik kita tansah njupuk customer kepuasan minangka tanggung jawab, kanthi integritas kita, produk banget lan layanan banget kanggo sampeyan kanggo mbangun jembatan kanggo nyedhiyani layanan paling apik kanggo loro pelanggan anyar lan lawas. Welcome pelanggan teka takon supaya, kita bakal remen kanggo nyedhiyani sampeyan karo layanan puas.