Lajme

 • Feeding Management of Laying Hens
  Post time: Sep-05-2019

  There are many advantages to raising chickens in laying hen cages, which not only expands space utilization, but also reduces the chances of chickens being sick. At the same time, it is easy to implement mechanized management, saving manpower and reducing labor intensity. But only for small or ...Lexo më shumë »

 • Cage Layer Osteoporosis,CLO
  Post time: Aug-30-2019

  Cage Layer Osteoporosis,CLO, also known as Cage Layer Fatigue CLF, is a common disease in high-yield cage laying hens in the late laying period. The direct result of osteoporosis is the loss of bone mass throughout the body, resulting in increased bone fragility, reduced bone strength, high frac...Lexo më shumë »

 • Egg Chicken Cage Chicken Production Environment Control Method
  Post time: Aug-29-2019

  Egg cage manufacturers believe that many chicken producers are currently limited by the management techniques and financial conditions. There is a widespread production and management phenomenon, which is characterized by poor conditions in the house, poor disinfection concept and poor understa...Lexo më shumë »

 • Feeding Management of Laying Hens
  Post time: Aug-23-2019

  There are many advantages to raising chickens in laying hen cages, which not only expands space utilization, but also reduces the chances of chickens being sick. At the same time, it is easy to implement mechanized management, saving manpower and reducing labor intensity. But only for small or ...Lexo më shumë »

 • Broiler Chicken Protein Nutrition Value
  Post time: Aug-22-2019

  Broiler chicken protein is one of the three basic nutrients in the body. It consists of four basic chemical elements: carbon, hydrogen, oxygen and nitrogen. It is a complex organic compound composed of various amino acids. Some proteins also contain sulfur and iron. Chemical elements such as pho...Lexo më shumë »

 • Various Advantages of Chicken Cage Automation Equipment
  Post time: Aug-15-2019

  H Type Broiler Chicken Cage The automated laying hen culture has the advantages of saving land, reducing environmental pollution, reducing feeding cost, improving investment utilization rate and labor productivity. The automatic laying hen breeding equipment has a density of 4813~60/m2 and an eg...Lexo më shumë »

 • Post time: Aug-14-2019

  H-type broiler cage equipment, specially designed for broiler chicken cages, in order to overcome the broiler chest inflammation caused by the hard bottom of the cage, the meat chicken cage group is mostly made of plastic, and the chicks are not required to be sent to the slaughterhouse. Turning...Lexo më shumë »

 • Post time: Jun-05-2019

  The 17th (2019) China Animal Husbandry Expo and 2019 China International Animal Husbandry Expo will be held on May 18-20, 2019 at the Wuhan International Expo Center in Hubei Province. The exhibition will open all 12 exhibition halls of Wuhan International Expo Center, w...Lexo më shumë »

 • Post time: Mar-14-2019

  Welcome Cuban customers come to visit   Shandong Hengyi Animal Husbandry Machinery CO.,LTD.is a professional Animal Husbandry Machinery Manufacturer.The animal husbandry machines in our factory can guarantee the service life of fifteen years because  hot-dip galvani...Lexo më shumë »

 • Ora Post: Oct-30-2018

  Siç e dimë të gjithë, më e mirë temperatura e ambientit për hedhjen pula është 16-23 gradë. Ngrirjes motit në dimër penguar aftësinë pula për të hedhur. Kur temperatura e ambientit është nën 5 gradë, niveli i prodhimit të vezëve do të bjerë në mënyrë të konsiderueshme, dhe disa pula do të ndalojë hedhjen vezë kur temp ...Lexo më shumë »

 • Ora Post: Oct-30-2018

  Një shtëpi të mirë-menaxhuar hen përfshin kursyer ushqim, duke shmangur mbeturinave të ushqimit dhe të maksimizuar kontributin ushqim në growth.If pule ne menaxhuar shtëpi ur shumë mirë, ajo nuk mund të shpëtojë vetëm koston e blerjes vaksinës, por edhe të kurseni koston e profilaksisë rutinë dhe trajtim. Në procesin e rritjes së pulave i ...Lexo më shumë »

 • Ora Post: Oct-30-2018

  EU - Autoriteti Europian Food Safety (EFSA), ka për vlerat e para i caktuar kohor për një futje e rekomanduar ditore e choline, një lëndë ushqyese pak i njohur, por thelbësor që është veçanërisht e rëndësishme për gratë shtatzëna dhe foshnjat, sipas Shërbimit Informativ të Veza britanike. Ky është lajm i mirë ...Lexo më shumë »