Peternak Cage, Broiler Hayam Cage, jangjangan Dahar Mesin - Hengyi
1

tentang Kami

Shandong Hengyi Sato Peternakan mesin CO., LTD. ieu lokasina di Longkou, hiji kota basisir geulis di Yantai, Propinsi Shandong, anu boga angkot merenah, wétaneun Yantai, Qingdao kidul, deukeut palabuhan West Longkou, Dalian kalér sakuliah sea.it mangrupa badan industri téhnologis nu ngagabungkeun panalungtikan, pabrik sarta promotion.It ngahasilkeun produk logam kayaning cages hayam, babi raising parabot, Peternakan mesin sato, jaring gudang hawa tiis jeung saterusna, nu pohara muji ku pamaké.

naha milih kami

  • Kami produsén mesin peternakan. lain company.We dagang asing boga harga pabrik nu pangalusna.
  • Simkuring boga rupa lengkep peternakan mesin Peternakan machinery.The sato di pabrik urang bisa ngajamin hirup jasa tina lima belas taun.
  • Simkuring gaduh teu ngan produk kualitas luhur tapi ogé jasa kualitas luhur. urang bakal jadi delighted boga kasempetan pikeun nyadiakeun Anjeun sareng layanan nyugemakeun.

Produk Artikel

nempo sakabeh produk

Case kami

nempo sakabeh hal

Panalungtikan Pikeun Pricelist

Taros Kami

  • hy@hyxmjx.com
  • 0086-05358643377

Bérita paling énggal

  • 09-05-2019
    There are many advantages to raising chickens in laying hen cages, which not only expands space utilization, but also reduces the chances of chickens being sick. At the same time, it is easy to implement mechanized ...
  • 08-30-2019
    Cage Layer Osteoporosis,CLO, also known as Cage Layer Fatigue CLF, is a common disease in high-yield cage laying hens in the late laying period. The direct result of osteoporosis is the loss of bone mass throughout t...
  • 08-29-2019
    Egg cage manufacturers believe that many chicken producers are currently limited by the management techniques and financial conditions. There is a widespread production and management phenomenon, which is characteri...