Peternak Cage, Broiler Hayam Cage, jangjangan Dahar Mesin - Hengyi
1

tentang Kami

Shandong Hengyi Sato Peternakan mesin CO., LTD. ieu lokasina di Longkou, hiji kota basisir geulis di Yantai, Propinsi Shandong, anu boga angkot merenah, wétaneun Yantai, Qingdao kidul, deukeut palabuhan West Longkou, Dalian kalér sakuliah sea.it mangrupa badan industri téhnologis nu ngagabungkeun panalungtikan, pabrik sarta promotion.It ngahasilkeun produk logam kayaning cages hayam, babi raising parabot, Peternakan mesin sato, jaring gudang hawa tiis jeung saterusna, nu pohara muji ku pamaké.

naha milih kami

  • Kami produsén mesin peternakan. lain company.We dagang asing boga harga pabrik nu pangalusna.
  • Simkuring boga rupa lengkep peternakan mesin Peternakan machinery.The sato di pabrik urang bisa ngajamin hirup jasa tina lima belas taun.
  • Simkuring gaduh teu ngan produk kualitas luhur tapi ogé jasa kualitas luhur. urang bakal jadi delighted boga kasempetan pikeun nyadiakeun Anjeun sareng layanan nyugemakeun.

Produk Artikel

nempo sakabeh produk

Case kami

nempo sakabeh hal

Panalungtikan Pikeun Pricelist

Taros Kami

  • hy@hyxmjx.com
  • 0086-05358643377

Bérita paling énggal

  • 01-19-2022
    How to control the temperature in Egg chicken cage 1. Place (height and quantity) thermometers reasonably. In the standardized chicken house, the length and width of the chicken house are large, and the temperature in...
  • 01-11-2022
    What are the environmental requirements of Poultry Layer Cages farming? 1. Temperature   Chickens are small in size and have strong metabolism, so their body temperature is high. Therefore, if the chicken cage is clos...
  • 01-05-2022
    What are the purchase conditions and considerations of pig raising equipment? 1. The climate conditions in Asia are changeable: because the climate in Asia is changeable, it is experiencing various changes in natural...