A Cage Tipe Lapisan

Pondok Description:

A kandang tipe peletakan hens kandang Lapisan ieu gurame endog peletakan hayam, sanggeus pullet tumuwuh nepi ka 12 minggu atawa 16 minggu ngangkut eta lapisan cage.Its kaunggulan ieu ngaronjatkeun produksi endog nepi ka 98%, pisan gampang pikeun nanganan runtah hayam jeung ngurangan transmisi kasakit. bentang hirup téh 15-20 taun. 1.Easy mun assemble.Feeding sarta manajemén gampang, simpen rohangan, éféktif nyegah kasakit tepa, nambahan kadar survival 2.Number tina hayam unggal aréa Unit tebih ngaleuwihan cara beternak flating, mémang ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Port: Yantai atanapi Qingdao
  • jéntré produk

    Tags produk

    descrip produk

    A  tipe peletakan hens  kandang

    kandang lapisan ieu gurame endog peletakan hayam, sanggeus pullet tumuwuh nepi ka 12 minggu atawa 16 minggu ngangkut eta lapisan cage.Its kaunggulan ieu ngaronjatkeun produksi endog nepi ka 98%, pisan gampang pikeun nanganan runtah hayam jeung ngurangan panyakit bentang transmission.Life nyaeta 15- 20 taun.

    1.Easy mun assemble.Feeding sarta manajemén gampang, simpen rohangan, éféktif nyegah kasakit tepa, nambahan kadar survival

    2.Number tina hayam unggal aréa Unit tebih ngaleuwihan cara beternak flating, éta bisa ningkatkeun 50% nepi ka 100%

    3. Hayam kandang na hayam anu lengkep terasing, kandang tiasa langsung ka handap ka sabuk kandang beberesih, imah lebu greatly ngurangan, kasempetan kirang panyakit ngaliwatan tai kainféksi, greatly ngurangan mortality sahiji hayam

    4. hayam dugi ka jumlah minimum latihan, pamakéan énérgi, simpen feed

    Laju ngarojong pegatna 5.Egg, kabersihan tinggi

    6. Hayam tiasa nyata ngurangan cacad

    Bahan : Q235 Nasional baku baja karbon Low kawat bolong

    Fitur:

    1.Driving dahar. nyimpen énergi, gampang pikeun beroperasi.

    feed 2.Save jeung ngurangan ongkos feed.

    3.The net handap tilts dina Angle lumrah pikeun mastikeun endog gulungan kaluar gently tur lancar. Handap net kaki panas galvanized lemes tanpa burrs, moal tusuk hayam jeung endog.

    lalawanan 4.corrosion, layanan hirup nepi ka 15-20 taun

    5.The struktur horizontal na sisipan panto, nu aya mangpaatna pikeun ngahemat eupan, nyaéta merenah pikeun beroperasi tur teu balik deui ka ngajalankeun hayam.

    jangkungna 6.The of dipasing lapisan ngaronjat, sarta net luhur ieu ditambahkeun pikeun tiap lapisan pikeun mempermudah ventilasi, cahaya jeung pencegahan wabah.

    7.Centralized manajemén pikeun ngahemat energi jeung sumber daya; Ngadopsi sistem ventilasi canggih, sistem cahaya jeung sistem kontrol otomatis pikeun ngahemat energi, nyadiakeun produktivitas tanaga gawé jeung ngurangan ratio bahan.

    8.The conveyor sabuk anu angkat ka ngabersihan tai, jadi yén tai hayam anu garing sarta granular, ngurangan polusi, jeung laju dipake deui tina tai hayam téh luhur.

    Produk Surface perlakuan :

    1.Electro galvanization

    Surface lemes, tur caang, sareng séng palapis: 20-30g / m2

    Service hirup: 8-10 taun. Jenis ieu téh kawentar di kalangan klien.

    2.Hot séng galvanization

    séng permukaan nyaeta kandel, Ieu boga daya tahan korosi tinggi

    beungeut boga séng cangreud, moal nu lemes

    Service hirup: 15 taun - Komo pikeun waktu panjang handapeun pangropéa alus.

    pausahaan

    Shandong Hengyi Sato Peternakan mesin CO., LTD. ieu lokasina di Longkou, hiji kota basisir geulis di Yantai, Propinsi Shandong, anu boga angkot merenah, wétaneun Yantai, Qingdao kidul, deukeut palabuhan West Longkou, Dalian kalér sakuliah sea.it mangrupa badan industri téhnologis nu ngagabungkeun panalungtikan, pabrik sarta promotion.It ngahasilkeun produk logam kayaning cages hayam, babi raising parabot, Peternakan mesin sato, jaring gudang hawa tiis jeung saterusna, nu pohara muji ku pamaké.

    Dina urutan pikeun nyocogkeun ka merlukeun ngembangkeun peternakan, The set pakakas mékanis otomatis dihasilkeun ku pabrik urang sadar kadali otomatis tina sistem dahar, sistem ventilasi, nginum Sistim cai, sistem dung na boga ciri struktur lumrah, kinerja stabil sarta kuat durability.

    Mesin peternakan di pabrik urang bisa ngajamin jasa hirup lima belas years.In pamakéan kebon ageung di dunya, alat-alat kami geus kahontal results.We alus salawasna taat kana falsafah bisnis tina "kualitas saperti survival, reputasi kanggo ngembangkeun, persatuan sarta kamajuan, inovasi kontinyu "

    pabrik urang salawasna butuh kapuasan customer sakumaha tanggungjawab, sareng integritas urang, produk unggulan sarta jasa unggulan pikeun anjeun ngawangun jembatan pikeun nyadiakeun ladenan pangalusna pikeun duanana konsumén anyar jeung heubeul. Wilujeng sumping konsumén datang konsultasi urutan kami bakal jadi delighted nyadiakeun anjeun kalayan layanan nyugemakeun.

     pabrik

    f6cebe1fad866377836666a4c9827571

    perkara

    certifi

    sertipikasi

    f6cebe1fad866377836666a4c98275711

    Kami produsén mesin peternakan. lain company.We dagang asing boga harga pabrik nu pangalusna.

    Simkuring boga rupa lengkep peternakan mesin Peternakan machinery.The sato di pabrik urang bisa ngajamin hirup jasa tina lima belas taun.

    Simkuring gaduh teu ngan produk kualitas luhur tapi ogé jasa kualitas luhur. urang bakal jadi delighted boga kasempetan pikeun nyadiakeun Anjeun sareng layanan nyugemakeun.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali